Könner & Söhnen Nabíjecí stanice pro elektromobily KS X32/3

Výstupní výkon: 22 kW

Jmenovité napětí: 400 V

Jmenovitý proud: 32 A



Könner & Söhnen Nabíjecí stanice pro elektromobily KS X32/3

KS X32/3 je vysoce výkonné řešení navržené pro rychlé a efektivní nabíjení vašich elektrických vozidel. Tento produkt je ideální pro náročné uživatele, kteří vyžadují spolehlivost, bezpečnost a vysoký výkon v jednom kompaktním balení. Je vhodná jak pro domácí, tak pro komerční použití.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoký výkon: S výstupním výkonem až 22 kW je tato stanice schopna rychle a efektivně nabíjet širokou škálu elektrických vozidel, což výrazně zkracuje dobu nabíjení.
  • Bezpečnost: Vestavěný jistič (MCB) poskytuje ochranu proti přetížení a zajišťuje bezpečný provoz, což je klíčové pro ochranu vašich zařízení a bezpečnost uživatelů.
  • Kompatibilita: Konektor typu 2 je standardizovaný pro většinu elektrických vozidel na trhu, což zaručuje univerzální využití a pohodlí.
  • Odolnost: Ochrana IP54 zajišťuje, že stanice je chráněna proti prachu a vodě, což umožňuje její použití i v náročnějších podmínkách.
  • Flexibilita: Nabíjecí kabel o délce 5 m poskytuje dostatečnou flexibilitu pro snadné připojení vozidla, bez ohledu na jeho umístění.
  • Jednoduchá instalace: Kompaktní rozměry a lehká konstrukce usnadňují montáž a manipulaci, což je ideální pro různé instalační prostředí.

Ideální použití

Nabíjecí stanice KS X32/3 je ideální pro použití v domácnostech, kde je vyžadováno rychlé a efektivní nabíjení elektrických vozidel. Díky své robustní konstrukci a vysoké odolnosti je také vhodná pro komerční prostory, jako jsou kancelářské budovy, veřejná parkoviště a garáže, kde může sloužit velkému počtu uživatelů.

Könner & Söhnen KS X32/3 představuje spolehlivé a efektivní řešení pro všechny, kdo hledají vysoký výkon, bezpečnost a odolnost při nabíjení svých elektrických vozidel. Její technické specifikace a klíčové vlastnosti zajišťují dlouhou životnost a vysokou výkonnost, což ji činí ideální investicí pro udržitelnou mobilitu.