Könner & Söhnen Nabíjecí stanice pro elektromobily KS P32/3

Výstupní výkon: 22 kW

Jmenovité napětí: 400 V

Jmenovitý proud: 32 A



Könner & Söhnen Nabíjecí stanice pro elektromobily KS P32/3

KS P32/3 je navržena pro efektivní a rychlé nabíjení elektromobilů pomocí třífázového napájení. Tato stanice nabízí výjimečný výkon a robustní konstrukci, což ji činí ideální volbou pro různé aplikace, včetně domácího použití, komerčních prostor a veřejných nabíjecích stanic.

Klíčové vlastnosti

Vysoký výkon: S výstupním výkonem až 22 kW umožňuje rychlé nabíjení vašeho elektromobilu, čímž šetří čas a zajišťuje pohodlné používání.

Kompaktní design: Díky svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti je stanice snadno instalovatelná na různá místa, aniž by zabírala příliš mnoho prostoru.

Odolnost a spolehlivost: Stupeň krytí IP65 poskytuje vysokou ochranu proti prachu a vodě, což zajišťuje dlouhou životnost stanice i v náročných podmínkách.

Univerzální použití: Konektor typu 2 je kompatibilní s většinou elektrických vozidel na trhu, což umožňuje širokou škálu použití.

Bezpečnostní prvky: Integrované bezpečnostní prvky, včetně robustního kabelu a odolné konstrukce, zajišťují bezpečné a spolehlivé nabíjení.

Ideální použití

Domácí použití: Perfektní pro instalaci v domácích garážích, kde poskytuje rychlé a spolehlivé nabíjení pro vaše vozidlo.
Komerční prostory: Vhodné pro použití na parkovištích, v kancelářských budovách nebo nákupních centrech, kde může sloužit více uživatelům najednou.
Veřejné nabíjecí stanice: Ideální pro městské nabíjecí stanice a další veřejná místa, kde je potřeba rychlé a efektivní nabíjení pro širokou veřejnost.
Závěr:

Nabíjecí stanice pro elektromobily Könner & Söhnen KS P32/3 je vynikající volbou pro všechny, kteří hledají výkonné, spolehlivé a bezpečné řešení pro nabíjení svých elektromobilů. Její odolnost, vysoký výkon a univerzální design ji činí ideální pro široké spektrum aplikací.