Könner & Söhnen Nabíjecí stanice pro elektromobily KS P32/1

Výstupní výkon: 7 kW

Jmenovité napětí: 230 V

Jmenovitý proud: 32 A



Könner & Söhnen Nabíjecí stanice pro elektromobily KS P32/1

KS P32/1 je navržena tak, aby poskytovala spolehlivé a efektivní nabíjení pro vaše elektrické vozidlo. Tento produkt je ideální pro uživatele, kteří potřebují kvalitní a bezpečné nabíjecí zařízení s jednoduchou instalací a vysokou odolností vůči vnějším vlivům.

Klíčové vlastnosti

  • Kompaktní design: Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti je tato nabíjecí stanice snadno instalovatelná na jakékoli místo, aniž by zabírala příliš mnoho prostoru.
  • Vysoká odolnost: Stupeň krytí IP65 zajišťuje, že stanice je chráněna proti prachu a stříkající vodě, což umožňuje její bezpečné použití v různých prostředích.
  • Bezpečnost: Kvalitní konstrukce a použití bezpečnostních prvků zaručují spolehlivé a bezpečné nabíjení vašeho elektrického vozidla.
  • Jednoduchá instalace: Díky kompaktním rozměrům a promyšlenému designu je instalace této nabíjecí stanice rychlá a snadná.
  • Univerzální použití: Konektor typu 2 je kompatibilní s většinou elektrických vozidel na trhu, což zaručuje široké možnosti využití.

Ideální použití

Tato nabíjecí stanice je ideální pro domácí použití, kde je potřeba spolehlivě a bezpečně nabíjet elektrické vozidlo. Díky vysoké odolnosti je také vhodná pro instalaci v garážích, na parkovištích a dalších venkovních prostorách, kde může být vystavena prachu a vodě.


Nabíjecí stanice pro elektromobily Könner & Söhnen KS P32/1 je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, spolehlivé a bezpečné řešení pro nabíjení svých elektrických vozidel. S vysokou odolností a jednoduchou instalací je tato nabíjecí stanice vhodná pro široké spektrum uživatelů, ať už pro domácí nebo komerční použití.