Pěnidlo 1000 ml s rychlospojkou (50)

Pěnovací pistole o objemu 1000 ml pro tlakovou myčku značky Geko je moderní nástroj určený k účinnému a pohodlnému mytí automobilu a dalších povrchů. Díky použití vysoce kvalitního plastu a mosazi a precizní konstrukci nabízí pěnovací pistole spolehlivost a odolnost.

  • Značka: Geko
  • Materiál: plast, mosaz
  • Typ připojení: rychlospojka
  • Maximální síla: 350 barů
  • Max. teplota vody: 60°C

Litr aktivní pěny

Efektivní mytí: Díky regulaci nasávané mycí kapaliny a regulaci tlaku má uživatel plnou kontrolu nad mycím procesem, což umožňuje přizpůsobit množství aplikované pěny konkrétním potřebám a typu povrchu.

Rychlospojka: Použití rychlospojky umožňuje rychlé a snadné připojení a odpojení pěniče k tlakovému mycímu zařízení, což zvyšuje pohodlí a šetří čas.

Vysoká odolnost : Pěnotvorné zařízení je navrženo pro práci v extrémních podmínkách. Díky maximální síle až 350 barů a schopnosti pracovat s vodou o maximální teplotě 60 °C je ideálním nástrojem i pro profesionální použití.

Příklady použití

Všestranné použití: Díky své všestrannosti lze pěnidlo použít k různým úkolům, jako je mytí automobilů, čištění fasád budov nebo čištění teras a chodníků, což z něj činí nepostradatelný nástroj pro profesionály i hobby uživatele.

Ovládání pěny

Přídavná regulace přívodu pěny umožňuje přesně přizpůsobit množství vytvářené pěny požadavkům konkrétní aplikace a zajistit tak optimální výsledky čištění.