Pilník na kov z tvrdokovu 12x25mm stopka 6mm (čelní a boční) (200)

Vynikající výkon při ostření: Díky použití karbidu wolframu mají naše frézy výjimečnou tvrdost a odolnost proti opotřebení. To znamená, že ji lze opakovaně brousit, což vede k dlouhodobému výkonu a hospodárnosti.

Dvojitý zářez pro přesné obrábění: Speciálně navržený dvojitý zářez zajišťuje lepší stabilitu a přesnost při obrábění kovů. S touto frézou můžete dosáhnout hladkých a rovných povrchů s minimálním rizikem vibrací nebo deformace nástroje.

Všestranné použití: Naše fréza je ideální pro obrábění různých kovů, včetně oceli, hliníku, mosazi a dalších slitin. Bez ohledu na typ materiálu poskytuje vysokou účinnost a kvalitu obrábění.

Optimalizovaná konstrukce stopky: Průměr stopky 6 mm zajišťuje stabilitu a přesnost při práci a minimalizuje riziko vibrací a kmitání. Díky tomu se s nástrojem snadno manipuluje i při vysokých otáčkách.

TRVALOSTA SPOLEHLIVOST: Naše fréza je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, což zaručuje nejen trvanlivost, ale také spolehlivost za všech pracovních podmínek. Bez ohledu na intenzitu používání se můžete na náš výrobek spolehnout.

Technické specifikace:

  • Typ řezačky: řezací nůž, který je určen pro řezání dřeva: Přední strana:
  • Materiál čepele: Materiál: karbid wolframu (Hartmetall)
  • Průměr frézy: 12 mm
  • Celková délka: 25 mm
  • Průměr stopky: 6 mm