Kleště pro upevnění plotového pletiva + 600 sponek typu E (32)

Kleště vybavené objemným zásobníkem uzpůsobeným pro použití se sponami typu "E". Kleště určené k rychlému a účinnému upevnění ohradníkových sítí k napínacímu drátu. Díky objemnému zásobníku se vyhnete časté výměně sponek, což plánovanou práci značně urychlí a zefektivní.
Kleště jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a zajišťují odolnost a spolehlivost za všech pracovních podmínek. Ergonomická pryžová rukojeť poskytuje pohodlný a bezpečný úchop, což zvyšuje pohodlí při práci a minimalizuje únavu rukou.

Vlastnosti výrobku: - Kleště jsou vhodné pro použití v domácnosti, kde je možné je použít i v domácnosti:

  • Kleště jsou vybaveny zásobníkem, který pojme značný počet sponek typu "E". Díky tomu nemusí uživatel při práci neustále měnit sponky, což zvyšuje efektivitu a zkracuje dobu potřebnou k provedení upevnění pletiva.
  • Vyrobeno ze silného pozinkovaného ocelového plechu.
  • Použití vysoce kvalitních materiálů: Při výrobě kleští jsou použity vysoce odolné materiály, které zajišťují, že nástroj je odolný a lze jej používat v náročných pracovních podmínkách. Robustní svorky umožňují bezpečné a trvalé upevnění sítí, aniž by se při zátěži nebo v povětrnostních podmínkách rozpadly.
  • Mají ergonomickou rukojeť pokrytou protiskluzovým plastem. To zajišťuje bezpečné a pohodlné uchopení nástroje.
  • V sadě s kleštěmi najdete 600 spon typu "E".