Regulátor plynu s regulací tlaku 0,5-4 bar propan/butan (40)

Regulátor plynu pro pan/butan s regulací tlaku v rozsahu 0,5-4 bar. Díky své regulaci a pečlivému zpracování z vysoce kvalitních materiálů zaručuje reduktor bezpečné a efektivní využití plynu. Ať už jej používáte k napájení, plynového sporáku, grilu nebo hořáku, tento regulátor je pro vás ideálním řešením.

Klíčové vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní zpracování: náš regulátor byl vyroben z mosazi nejvyšší kvality, která zaručuje nejen těsnost připojení, ale také odolnost proti korozi. Proto si můžete být jisti, že vám bude dlouho sloužit.
  • Standardní připojení: regulátor je vybaven přípojkou 21,8 x 1,14 LH, která je vhodná pro většinu plynových lahví. To usnadňuje instalaci a umožňuje bezproblémové připojení ke zdroji plynu.
  • Plynule nastavitelný tlak: Náš regulátor umožňuje přesnou regulaci tlaku plynu od 0,5 baru do 4 barů. Díky tomu jej můžete přizpůsobit svým individuálním potřebám.

Použití: V případě potřeby je možné použít i jiný typ plynu, např:

  • Regulátor je ideální pro domácí použití, kempování, pozemky, dílny a všude tam, kde potřebujete stabilní a bezpečný zdroj plynu.
  • Přizpůsoben pro plynové lahve s připojením M21,8 x 1/14". LH.
  • Snižuje spotřebu plynu, stabilizuje plamen a poskytuje komfort.

Technické údaje:

Výrobní materiál: mosaz

Vstupní závit: M21,8 x 1/14". LH

Připojovací výstupní závit: MŘÍŽKA: 3/8" LH

Regulace tlaku: 0,5-4 bar

Typ plynu: propan/butan

Použití: Pro plynovou láhev