Čelovka se senzorem pohybu LED COB 8W (5W+3W) 1800mAh 520lm IP44 (100)

Čelová svítilna se snímačem pohybu od profesionální značky nářadí Tvardy. Je vybavena světelným zdrojem v podobě dvou LED COB o výkonu 5 W(teplá barva) a 3 W(neutrální barva). Tři provozní režimy umožňují volbu jedné ze dvou LED diod nebo paralelní provoz dvou LED diod, což umožňuje získat 8W a generovat světlo o intenzitě 520 lumenů. Inovativním řešením použitým v naší čelové svítilně je vestavěný snímač pohybu, který po aktivaci umožňuje zapnutí a vypnutí svítilny pouhým mávnutím ruky.

  • Robustní konstrukce: Naše svítilna je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, který je mimořádně odolný vůči mechanickému poškození. Ať už jste na výletě, v garáži nebo v tmavé místnosti, tato svítilna jistě splní vaše očekávání.
  • Výkonné světlo LED: Naše svítilna je vybavena dvěma 5W+3W LED COB a generuje jasné světlo o teplotě 4000K-7000K a svítivosti520 lumenů.
  • Dlouhá doba provozu: Vestavěná dobíjecí baterie s kapacitou 1800 mAh umožňuje nepřetržitý provoz svítilny až po dobu 8 hodin.
  • Inteligentní snímač pohybu: Naše svítilna je vybavena snímačem pohybu, který umožňuje zapnout svítilnu mávnutím ruky před ní.
  • Port USB typu C: Díky vestavěnému portu USB typu C je nabíjení svítilny snadné, pohodlné a rychlé.
  • Tři režimy svícení: Neutrální světlo (3 W), Teplé světlo (5 W), Neutrální + teplé světlo (8 W), každý režim vám navíc dává možnost změnit intenzitu světla podržením vypínače svítilny.
  • Nastavitelný popruh na hlavu: Měkký a pružný popruh s nastavitelným obvodem umožňuje pohodlné nošení svítilny na hlavě. Bez ohledu na to, jaký typ práce vykonáváte, svítilna bude bezpečně držet.
  • Nastavitelný úhel dopadu světla: Nastavte si úhel dopadu světla tak, aby svítilo přesně na to, co potřebujete. Ať už opravujete auto nebo prozkoumáváte nové stezky, naše svítilna je připravena na cokoli.

Technické specifikace: Svítilna je vhodná pro všechny typy svítilen, které se nacházejí na území České republiky:

Materiál konstrukce: odolný plast ABS

Zdroj světla: 5 W + 3 W

Teplota světla: 4000K-7000K

Intenzita světla: 520 lumenů

Kapacita baterie: 5 lumenů: Baterie: 1800mAh

Napětí: 1800 mAh: 3,7V

Provozní režimy: Neutrální světlo (3W), Teplé světlo (5W), Světlo.

Neutrální + teplé (8W)

Nabíjecí port: USB typu C

Indikátor stavu nabití baterie: ano

Vodotěsnost: ano, IP44