Opasek na nářadí - montážní kůže 11 kapes (50)

Představujeme vám opasek na nářadí pro montéry, který je vyroben z vysoce kvalitní kůže a nejenže je spolehlivý, ale také dodá vašemu vzhledu styl a eleganci.

Náš opasek na nářadí pro montéry je dodáván až s11 kapsami a umožňuje vám snadno přenášet všechny základní nástroje. Ať už potřebujete místo na šrouby, vruty nebo jiné drobné předměty. Speciálně navržený prostor pro kladivo, kleště a šroubováky navíc zajistí, že budete mít všechny nejdůležitější nástroje vždy po ruce.

Nastavitelný obvod popruhu je další vlastností, která činí náš výrobek nepostradatelným. Díky své přizpůsobivosti se přizpůsobí každé postavě a poskytuje maximální pohodlí při nošení. Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo doma, náš opasek vám dokonale padne a poskytne vám volnost pohybu.

Tento kožený opasek na nářadí pro montéry je naprostou nezbytností pro všechny profesionály, kutily a nadšence do oprav. A nesmíme zapomenout ani na estetickou stránku našeho opasku na nářadí pro montéry. Tento opasek je vyroben z vysoce kvalitní kůže a dodá vašemu vzhledu profesionalitu a prestiž. Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo doma, náš opasek podtrhne vaše znalosti a dovednosti a zároveň vám dodá punc elegance.

Pokud hledáte dokonalý nástroj, který vám usnadní práci a bude funkční i stylový, je náš kožený opasek na nářadí pro montéry určen právě vám. Neváhejte - přidejte si jej do své sbírky a užívejte si vyšší produktivity a jistoty, že máte vše potřebné vždy po ruce.

Vlastnosti výrobku: - Vhodný pro montážní dílny, které jsou vybaveny speciálními funkcemi:

  • Vyrobeno z kůže nejvyšší kvality, zaručuje odolnost a pevnost.
  • Obsahuje až 11 kapes, které umožňují organizaci a snadný přístup k nářadí, šroubům, vrutům a dalším drobným předmětům.
  • Nastavitelný obvod popruhu zajistí dokonalé přizpůsobení vaší postavě a pohodlné nošení po celou dobu.
  • Ideální pro přenášení šroubů, vrutů a dalších drobných předmětů díky precizně navrženým kapsám.
  • Speciální prostor pro kladivo a kleště pro bezpečné uložení a snadný přístup při práci.
  • Další prostor pro šroubováky zajišťující organizaci a pohodlné nošení tohoto nezbytného nářadí.