Mechanický vytahovač pružin 70-280 mm (5)

Mechanický stahovák pružin je nepostradatelným nástrojem každého automechanika. Umožňuje bezpečnou a snadnou demontáž pružin zavěšení, aniž by bylo nutné demontovat tlumiče. Je ideálním řešením pro dílny a servisy, které chtějí ušetřit čas a peníze. Je to výrobek, který splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Poskytuje bezpečnost, pohodlí a hospodárnost při demontáži pružin zavěšení.

Je to výrobek, který stojí za to mít ve své dílně nebo servisním středisku. Vlastnosti výrobku:

  • Maximální nosnost jednoho páru 1 200 kg - stahovák si tak poradí i s těmi nejtěžšími a nejodolnějšími pružinami, aniž by hrozilo jejich poškození nebo deformace.
  • Lze použít s 19mm šestihranem nebo klíčem - díky tomu je stahovák univerzální a vhodný pro většinu typů pružin. Nemusíte se starat o montáž nebo výměnu nářadí.
  • Kapacita čelistí: 23n/m~ 280m/m - stahovák má tedy široký rozsah nastavení a lze jej použít pro různé velikosti a tvary pružin. Není třeba se obávat ztráty stability nebo posunu pružiny během procesu stahování.
  • Délka 280 mm - díky tomu je stahovák kompaktní a snadno se skladuje a přepravuje. Nezabere mnoho místa v dílně ani v kufru auta.
  • Vyrobeno z odolného materiálu pro zvýšení pevnosti - díky tomu je stahovák odolný vůči korozi, opotřebení a mechanickému poškození. Nemusíte se obávat o jeho kvalitu ani životnost.