Skládací dílenská lampa LED COB 1200mAh (5 funkcí) (50)

Dobíjecí dílenská lampa je nepostradatelný nástroj, který poskytuje výjimečný světelný výkon. Díky použití diod COB LED vytváří lampa světelný výkon 200 lm a 3 W.

Jednou z jejích hlavních výhod je, že světelný zdroj lze umístit ve svislé ose pod libovolným úhlem. Díky tomu můžete lampu umístit tak, aby svítila přesně tam, kam chcete.

Dílenská lampa má až 5 světelných režimů, které vám umožní nastavit intenzitu světla podle vašich konkrétních potřeb. Můžete si vybrat mezi režimem plného světla (100 %), režimem 50 % světla, použitím diody světlometu, režimem červeného světla a režimem červeného stroboskopického světla.

Svítilna je připevněna pomocí magnetu, což umožňuje její snadné připevnění na kovové povrchy v okolí pracoviště. Kromě toho má lampa praktický háček, který umožňuje její zavěšení kdekoli.

Díky kompaktnímu skládacímu provedení je lampa praktická a snadno se přenáší. Díky skládacímu provedení ji lze pohodlně uložit do přihrádky v autě nebo do brašny na nářadí.

Tato dobíjecí dílenská lampa je ideálním řešením pro kutily, automechaniky a všechny, kteří potřebují spolehlivý zdroj světla pro svou práci. Její funkčnost, kompaktnost a všestranné možnosti nastavení z ní činí neocenitelného pomocníka v každé dílně nebo na pracovišti.

Vlastnosti produktu: - Dílna je vybavena systémem pro snadné a rychlé použití:

  • Výjimečný světelný výkon: Dílenská lampa generuje světelný výkon 200 lm a 3 W, což zajišťuje silné osvětlení i v tmavých prostorách.
  • Díky použití LED diod COB poskytuje lampa rovnoměrné a jasné světlo, což usnadňuje provádění přesné práce.
  • Možnost nastavení světelného zdroje ve svislé ose v libovolném úhlu umožňuje přesné osvětlení vybraných oblastí.
  • Svítilna nabízí 5 světelných režimů, včetně plného světla (100 %), světla s polovičním výkonem (50 %), světla čelovky LED, červeného světla a červeného stroboskopického světla, což umožňuje přizpůsobit osvětlení různým potřebám.
  • Díky magnetu a praktickému háčku lze světlo snadno připevnit na kovové povrchy nebo kamkoli zavěsit pro praktické použití v různých podmínkách.
  • Kompaktní skládací konstrukce usnadňuje skladování a uložení do přihrádky v autě nebo do brašny na nářadí.

Technické specifikace:

Zdroj světla: LED COB

Intenzita světla: 200 lumenů

Výkon: 3 W

Napájecí napětí: 3 W: 3,7V

Kapacita baterie: 3,7 V: Baterie: 1200 mAh

Typ konektoru: micro USB

Typy osvětlení: 100% světlo, 50% světlo, světlomet, červené světlo, červené stroboskopické světlo

Maximální doba provozu: 1 hod: Maximální doba svícení: 3 hodiny

Doba nabíjení: 3 min: Doba nabíjení: 4 hodiny

Upevnění: magnet a háček v základně

Součástí dodávky: nabíječka + kabel micro USB