Pásový závěs 2T 4M 60mm (20)

Představujeme vám naše pásové závěsy, které jsou nepostradatelným nástrojem v oblasti přepravy a zvedání těžkých předmětů. Naše pásové závěsy jsou navrženy s ohledem na bezpečnost, odolnost a snadné použití, aby vám poskytly efektivní řešení při zvedání a přemísťování různých typů břemen.

Klíčové vlastnosti pásových závěsů:

  • Odolné materiály: Naše pásové závěsy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů odolných proti poškození a tahu, jako je polyester nebo nylon. Tyto materiály se vyznačují vysokou odolností proti namáhání, což umožňuje bezpečné zvedání i těžkých předmětů.
  • Schválení a normy: Naše popruhy mají příslušná schválení a normy EN, které potvrzují, že splňují nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní standardy. Můžete si být jisti, že naše popruhy jsou testovány a prověřeny z hlediska pevnosti a spolehlivosti.
  • Široká škála použití: Pásové závěsy se používají v různých oborech a odvětvích. Lze je použít ve skladech, na stavbách, v dopravě, v průmyslu nebo v domácích garážích. Jsou ideální pro zvedání a přemísťování těžkých předmětů, jako jsou palety, ocelové konstrukce, stroje nebo nábytek.

Příklady použití pásových závěsů:

  • Manipulace s paletami: Pásové závěsy jsou ideální pro manipulaci s paletami zboží ve skladech, výrobních halách nebo obchodech. Můžete s nimi bezpečně zvedat a přepravovat těžké paletové náklady.
  • Montáž ocelových konstrukcí: Pásové závěsy jsou nepostradatelné při montáži a zvedání ocelových konstrukcí. Umožňují přesné a kontrolované zvedání velkých dílů a zajišťují bezpečnou a efektivní práci.
  • Stěhování strojů a zařízení: Pásové závěsy se používají při přemísťování a umísťování těžkých strojů a zařízení na místo určení. Používají se také v automobilových dílnách, například při demontáži motorů.

Technické specifikace:

Materiál: Polyester (PES)

Nosnost: 2 T

Délka: 4 m

Šířka pásu: 60 mm

Bezpečnostní faktor: 1: 7:1

V souladu s normou: EN 1492-1

Zawiesia pasowe