Síťka na suchý zip - organizér na boty 40x25cm (200)

Představujeme vám praktický organizér do kufru o rozměrech 40 x 25 cm, se kterým bude cestování organizovanější a pohodlnější než kdykoli předtím. Tato funkční síťka na suchý zip je ideálním řešením pro uložení a zabezpečení vašich věcí v zavazadlovém prostoru.

Již se nemusíte obávat rozházených předmětů během jízdy. Naše síť dokonale udrží vše na svém místě a zajistí bezpečné a stabilní uložení. Můžete ji snadno připevnit pomocí suchého zipu k bočním stěnám nebo podlaze zavazadlového prostoru, v závislosti na vašich potřebách.

Organizér-síť je mimořádně všestranný. Můžete ji použít k uložení tašek, batohů, bot, potravin a mnoha dalších předmětů, které chcete mít během jízdy na dosah. Díky mřížce snadno uvidíte, co je uvnitř, a můžete tak rychle najít potřebné předměty, aniž byste museli prohledávat celý zavazadlový prostor.

Náš organizér-mřížka je vyroben z odolných materiálů pro dlouhodobé používání. Robustní zapínání na suchý zip zaručuje stabilitu a spolehlivost i při intenzivním používání. Síť je navíc lehká a nezabírá mnoho místa, což vám umožní ušetřit místo v zavazadlovém prostoru.

Neotálejte již déle! Náš organizér-síťka je nepostradatelnou součástí každé cesty. Udrží váš zavazadlový prostor uklizený a organizovaný a vy budete mít snadný přístup k potřebným věcem. Vyberte si naši síť do zavazadlového prostoru a užijte si bezpečnou a pohodlnou cestu bez zbytečného chaosu.

Vlastnosti výrobku: - Vnitřní prostor pro zavazadla je vybaven ochrannou mřížkou, která je součástí zavazadelníku:

  • Praktická síť do zavazadlového prostoru o rozměrech 40 cm x 25 cm, která vám pomůže udržet pořádek a bezpečí během cesty.
  • Uchycení na suchý zip zajišťuje snadnou instalaci a demontáž sítě.
  • Vynikající stabilita a bezpečnost díky robustnímu upevnění na suchý zip.
  • Multifunkční - ideální pro uložení různých předmětů, jako jsou tašky, batohy, boty, potraviny atd.
  • Vysoká viditelnost - síťka umožňuje snadný přehled o obsahu, což usnadňuje nalezení potřebného předmětu.
  • Vyrobeno z robustních materiálů, které zaručují odolnost a dlouhodobé používání.
  • Lehký a prostorově úsporný, aby šetřil místo v zavazadlovém prostoru.

Technické specifikace: Vnitřní prostor kufru je vybaven systémem pro zavěšení a uložení věcí:

Rozměry: 40 x 25 cm

Upevnění: suchý zip