7PIN 12V zástrčka pro přívěs (100)

Robustní 12 V 7pólová zástrčka pro přívěs, která je nezbytným příslušenstvím pro majitele karavanů. Naše zástrčka byla navržena s ohledem na odolnost, spolehlivost a bezpečnost, aby vám poskytla stabilní a bezproblémové elektrické spojení mezi vaším vozem a přívěsem. Zástrčka je vhodná pro automobily vybavené 12V baterií.

Hlavní vlastnosti 7kolíkové 12V zástrčky pro přívěs:

  • Odolné plastové tělo: Naše zástrčka má tělo vyrobené z vysoce kvalitního plastu, který zaručuje trvanlivost a odolnost proti mechanickému poškození a korozi. Plastové tělo poskytuje ochranu proti povětrnostním vlivům, vibracím a dalším provozním podmínkám.
  • 7kolíkové připojení: Náš konektor má 7 pinů, které umožňují komplexní elektrické propojení mezi automobilem a přívěsem. Každý pin má své vlastní označení a odpovídá za specifické funkce, jako je osvětlení (směrová světla, brzdy, výstražná světla atd.).
  • Snadná instalace a bezpečné připojení: Naše zástrčka se snadno instaluje a zajišťuje bezpečné a stabilní elektrické připojení. Má ergonomický konektor, který přesně zapadá do zásuvky přívěsu. Díky tomu je instalace rychlá a bezproblémová a robustní připojení eliminuje riziko zkratu nebo vypadnutí zástrčky během jízdy.
  • Kompatibilita a spolehlivost: Naše 7kolíková 12V zástrčka je kompatibilní s většinou automobilových přívěsů.

Technické specifikace:

Materiál konstrukce: plast

Počet kolíků: 1: 7

Napětí akumulátoru: 1: 12V