Výstražné světlo světlice (50)

Výstražná lampa Flara je přenosné světelné zařízení, které se používá k signalizaci nebezpečí, zejména v nouzových situacích nebo obtížných podmínkách, jako jsou dopravní nehody, poruchy vozidel apod.

Lampa Flara využívá jako zdroj světla světelné diody (LED). LED diody jsou energeticky úsporné, mají dlouhou životnost a poskytují jasné světlo, které je dobře viditelné i za ztížených podmínek.

Lampa má tvar disku a její kryt je vyroben z odolných materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům.

LED diody 12+3

Lampa je vybavena 12 oranžovými LED diodami a dalšími 3 bílými LED diodami. LED diody se vyznačují jasným, energeticky úsporným světlem, které má dlouhou životnost a odolnost.

Upevnění pomocí magnetu integrovaného do podstavce

Lampu lze snadno připevnit ke kovovým povrchům díky magnetu zabudovanému v základně. Díky tomu ji lze připevnit k automobilu, stroji nebo jinému kovovému předmětu a signalizovat nebo osvětlovat prostor.

Háček pro zavěšení lampy

Přídavný háček umožňuje zavěšení lampy, což je užitečné v případě, že montáž pomocí magnetu není možná.

9 světelných režimů

Lampa má 9 různých režimů svícení, které vám umožní přizpůsobit ji konkrétní situaci. Podle svých potřeb si můžete zvolit stálé světlo, blikání, pulzování a další efekty.

Napájení pomocí 3x1,5V baterií AAA/R03

Lampička je napájena třemi bateriemi typu AAA, každá o napětí 1,5 V. Jedná se o oblíbený a snadno dostupný typ baterií.

Doba provozu na baterie až 50 hodin

Díky nízké spotřebě energie LED diod může lampa fungovat dlouhou dobu na jednu sadu baterií, a to až 50 hodin v závislosti na režimu svícení.

Provozní teplota od -20oC do 50oC

Lampa je vhodná pro široký rozsah teplot, takže je vhodná pro použití v chladném i horkém počasí.

Odolnost IP67

To znamená, že lampa je odolná proti prachu a krátkému ponoření do vody. Díky tomu je vhodná pro použití v různých povětrnostních a terénních podmínkách.