Zámečnické kladivo 800G s páskem Geko Premium (6/24)

Zámečnické kladivo800G s opaskem je nepostradatelným nástrojem pro profesionální řemeslníky i domácí kutily, kteří hledají robustnost a účinnost každého úderu. Hlava tohoto kladiva, vyrobená z vysoce kvalitní oceli s vysokým obsahem uhlíku, zajišťuje nejen odolnost, ale také vynikající výkon při opravách a stavebních pracích. Toto kladivo je navrženo s ohledem na přesnost a silový účinek, díky čemuž dosahuje maximálních výsledků s minimálním úsilím.

Rukojeť kladiva, vyrobená z decentního dřeva, zaručuje pohodlný a bezpečný úchop, který je pro přesné údery klíčový. Ergonomický tvar rukojeti zvyšuje pohodlí při práci a kontrola úderů je vynikající. Bez ohledu na použití a intenzitu používání toto kladivo jistě splní očekávání z hlediska odolnosti a účinnosti a zůstane spolehlivým společníkem v dílně nebo na stavbě.

Zámečnické kladivo 800G s opaskem najde široké uplatnění v různých situacích. Je nepostradatelné pro zámečnické, montážní a stavební práce, kde je klíčová přesnost a síla úderu. Lze jej použít k zatloukání hřebíků, tvarování kovu nebo i k odlamování. Díky rozmanitosti použití je toto kladivo ideálním nástrojem pro profesionály i kutily, kteří si cení účinnosti a spolehlivosti každého úderu.

Vlastnosti výrobku: - Kladivo je vhodné pro použití v domácnosti, kde je třeba zajistit, aby se kladivo dostalo na trh:

  • Slušně vyrobená hlava z kvalitní oceli s vysokým obsahem uhlíku,
  • Ergonomická dřevěná rukojeť usnadňující ovládání úderů
  • Pohodlná a bezpečná rukojeť

Technické specifikace: - Vhodný pro použití v domácnosti, kde je třeba mít k dispozici kvalitní nářadí:

  • Hmotnost: 800 g
  • Materiál hlavy: vysoce uhlíková ocel
  • Materiál rukojeti: dřevo
  • Typ: zámečnické kladivo