Vakuová přísavka na sklo s manometrem 200 mm 170 kg (10)

Rukojeť - Vakuová přísavka na sklo s manometrem od společnosti GEKO vhodná k montáži/přenášení hladkých dílů, jako je sklo. Tento držák, vybavený vakuovou pumpou, zajišťuje pevnou a bezpečnou manipulaci s díly. Díky tlačítku pro rychlé uvolnění je obsluha snadná a bez námahy. Vakuový držák má robustní tělo a gumovou přís avku o průměru 200 mm (20 cm), která zajišťuje bezpečnou manipulaci. S maximální nosností až 170 kg je ideální pro profesionály i amatéry. Dodává se s krytem přísavky, který chrání před znečištěním, a náhradní opravnou sadou, která zajišťuje dlouhodobé používání. držák vakua je vybaven manometrem pro přesné sledování úrovně vakua. Přísavka využívá pístový systém k nasávání vzduchu mezi přísavkou a obrobkem. Díky tomu je možné vzduch kdykoli vysát, aniž by bylo nutné odpojit rukojeť, což je mnohem bezpečnější než u běžných přísavek.

Vlastnosti výrobku: Přísavka je vybavena speciálním systémem, který je schopen zajistit, aby se při práci s přísavkou neztrácel čas:

  • Přizpůsobené k montáži/odstraňování hladkých dílů, jako je sklo.
  • Tato rukojeť, vybavená vakuovou pumpou, zajišťuje pevnou a bezpečnou manipulaci s díly.
  • Díky tlačítku pro rychlé uvolnění je obsluha snadná a bez námahy.
  • Vakuový držák má robustní tělo a gumovou přís avku o průměru 200 mm (20 cm), která zajišťuje bezpečnou manipulaci.
  • S maximální nosností až 170 kg je ideální pro profesionály i amatéry.
  • Vakuový držák je vybaven manometrem, který umožňuje přesné sledování úrovně vakua.
  • Přísavka využívá pístový systém k nasávání vzduchu mezi přísavkou a obrobkem. Díky tomu je možné vzduch kdykoli vysát, aniž by bylo nutné odpojit rukojeť, což je mnohem bezpečnější než u běžných přísavek.