Hliníkový teleskopický žebřík kloubový 3,8 m 150 kg (1)

Hliníkový kloubový teleskopický žebřík je zdokonalenou verzí teleskopického žebříku, který je navíc vybaven kloubovým mechanismem, jenž umožňuje jeho polohování do různých tvarů a poloh. Hliníkový teleskopický žebřík je typ žebříku, který je konstrukčně skládací a výsuvný, což umožňuje nastavit jeho délku podle potřeby. To znamená, že jej lze snadno skladovat a přepravovat v kompaktnější podobě.

Materiál konstrukce

Teleskopické žebříky jsou vyrobeny z hliníku, díky čemuž jsou lehké a také odolné proti korozi.

Nastavení délky a blokovací mechanismus

Teleskopický žebřík se skládá ze sekcí, které lze vysunout nebo zasunout, což umožňuje nastavit délku žebříku. Díky tomu je žebřík univerzální a lze jej přizpůsobit různým úkolům, například práci v různých výškách nebo na těžko přístupných místech. Kromě toho lze u kloubového žebříku díky použití kloubů manipulovat také s tvarem žebříku. Lze jej umístit pod různými úhly nebo vytvarovat do tvaru písmene A, L nebo i do jiných konfigurací podle potřeby. Žebřík je vybaven zajišťovacími mechanismy, které drží jednotlivé části žebříku na místě a zajišťují stabilitu a bezpečnost při používání žebříku v různých tvarech a polohách. Tyto mechanismy umožňují uzamknout žebřík ve zvolené konfiguraci a zajišťují jeho stabilitu. To zabraňuje náhodnému sklouznutí sekcí žebříku.

Multifunkčnost

Kloubové teleskopické žebříky jsou mimořádně všestranné a vhodné pro různé aplikace. Lze je používat jak jako přímé žebříky pro přístup do různých výšek, tak jako kloubové žebříky, které usnadňují přístup do těžko přístupných míst a provádění prací v různých úrovních. Lze je používat v interiéru i exteriéru.

Technické údaje
Výška ve vysunutém stavu380 cm (190 + 190 cm)
Výška ve složeném stavu85 cm
Vzdálenost mezi stupni30 cm
Počet schůdků12 (6 + 6)
Maximální nosnost150 kg