Fotografická tyč/stojan - selfie tyč stativ s dálkovým ovládáním (100)

Selfie tyč / fotografický stativ je všestranný nástroj pro fotografické nadšence a lidi, kteří rádi zachycují své nejdůležitější okamžiky. Tato praktická pomůcka kombinuje funkci selfie tyče a funkci stativu pro profesionální fotografie a autoportréty.

Jednou z hlavních výhod této selfie tyče / stativu je její nastavitelná výška, která umožňuje přizpůsobit ji vašim individuálním potřebám a preferencím.

Lehká a skládací konstrukce této tyče / stativu je další výhodou, která usnadňuje její přenášení a skladování. Můžete ji kdykoli složit a uložit do tašky, batohu nebo dokonce do kapsy, abyste ji měli vždy po ruce.

Tři rozkládací nohy zaručují stabilitu při fotografování. Můžete je snadno rozložit a umístit na téměř jakýkoli povrch, takže se nemusíte obávat, že by se stativ během fotografování náhodou převrátil.

Jako dodatečné pohodlí slouží dálkové ovládání, které vám umožní pořizovat fotografie, aniž byste museli používat tlačítko spouště na smartphonu. To je užitečné zejména v případě, že chcete pořídit fotografii s delší dobou závěrky nebo zapózovat pro skupinový snímek, kde samospoušť nemusí stačit.

Další výhodou této tyče/stativu je nastavitelná hlava. Dává vám svobodu nastavit polohu smartphonu ve správném úhlu, abyste získali dokonalý záběr, aniž byste museli hýbat celým stativem.

Vlastnosti výrobku: - Stativ je vhodný pro fotografování a fotografování s velkým rozsahem záběru:

  • Nastavitelná výška stativu umožňuje nastavit výšku pro různé situace a perspektivy, což vám umožní získat dokonalé snímky.
  • Lehká skládací konstrukce zajišťuje snadné přenášení a skladování, díky čemuž je stativ praktický a šikovný na používání.
  • Tři výsuvné nohy zajišťují stabilitu a rovnováhu při fotografování a umožňují umístění stativu na různé povrchy.
  • Dálkové ovládání umožňuje pořizovat fotografie bez nutnosti používat tlačítko spouště na chytrém telefonu, což vám umožní fotografovat volněji.
  • Nastavitelná hlava umožňuje nastavit polohu smartphonu do správného úhlu pro dokonalé snímky.