Protiskluzová skládací stolička 150 kg (12)

Protiskluzová skládací stolička s nosností až 150 kg je praktické a robustní řešení, ideální pro domácí použití i pro práci. Tato stolička, která poskytuje nejen pohodlí, ale také bezpečnost díky protiskluzovým nožkám a robustní konstrukci, je nepostradatelným nástrojem pro každodenní činnosti.

  • Značka: Keltin
  • Barva: černá
  • Rozměry: 25 x 32 x 22 cm
  • Maximální zatížení: Maximální nosnost: 150 kg
  • Lehký a snadno přenosný
  • Ve složeném stavu zabírá velmi málo místa

Odolný a bezpečný

Protiskluzová stolička : Bezpečnost je nejvyšší prioritou. Díky protiskluzovým kolečkům poskytuje stolička stabilitu a eliminuje riziko uklouznutí.

Vysoká odolnost: Stolička byla navržena s ohledem na odolnost a pevnost. Unese zátěž až 150 kg, takže je vhodná pro nejrůznější použití v domácnosti i na pracovišti.

Všestranné použití: Díky praktickému designu a odolnosti je stolička ideální pro domácí i profesionální použití. Lze ji použít v kuchyních, koupelnách, garážích, obchodech, kancelářích nebo dílnách.

Snadné přenášení

Díky své nízké hmotnosti, snadnému skládání a robustnímu materiálu je tato stolička mimořádně pohodlná na přenášení. Můžete ji snadno přenášet kamkoli a uložit do skříně omezených rozměrů.

Všestrannost

Protiskluzová skládací stolička s nosností 150 kg se dobře osvědčí v různých situacích. Je ideální pro použití, jako je např:

Použití v domácnosti: Ideální jako pomocník v kuchyni při vaření, malování nebo úklidu nebo v koupelně při provádění každodenních úkonů.

Práce na zahradě: Lze ji snadno vynést ven a použít při práci na zahradě, sázení rostlin nebo péči o květiny.

Použití v dílně: Ideální pro použití v dílně při ručních pracích nebo opravách.

Použití v kanceláři: Lze použít jako přenosné sedátko v kanceláři při přesné práci nebo jako pomocníka při vyplňování dokumentů.

Super hračka pro maléděti: Stoličku lze použít jako skvělou hračku pro malé děti a usnadnit jim používání koupelny.