Stahovací pásky na suchý zip - organizér kabelů 150mm x 12mm - sada 12ks (1000)

Stahovací páska na suchý zip 150 mm x 12 mm je praktický výrobek, který se používá k zajištění, uspořádání a identifikaci kabelů a elektrických vodičů. Tento typ kabelové stahovací pásky je užitečný zejména v kancelářích, laboratořích, domácnostech a také v technickém a zábavním průmyslu, kde se kabely běžně používají.

Kabelová stahovací páska je 150 mm dlouhá a 12 mm široká, takže je dostatečně dlouhá, aby se do ní vešlo několik kabelů najednou, a zároveň není příliš široká, což umožňuje přesné ovinutí kabelů.

Kabelové stahovací pásky jsou k dispozici v různých barvách, což usnadňuje identifikaci různých skupin kabelů. Různé barvy stahovacích pásků můžete přiřadit k určitým typům kabelů nebo k různým aplikacím, což vám pomůže uspořádat a uklidit kabely.

Kabelové stahovací pásky jsou vyrobeny z měkkého, pružného a odolného nylonu, který je odolný, snadno se upíná a rozepíná a opakovaně používá. Stahovací pásky jsou opatřeny zámkem na suchý zip, který umožňuje jejich snadné připevnění a odepnutí bez použití nářadí.