Dělicí zařízení UT 400/CNC

Popisované dělící zařízení UT 400/CNC je určeno pro dokonalé zpracování 3D při použití s CNC přístroji, jako je Frézka FF 500/CNC nebo Soustruh PD 400/CNC od značky Proxxon. Toto zařízení poskytuje 4. osu při frézování nebo soustružení a je vhodné pro malou sériovou výrobu, zejména pro výrobu ozubených kol, šroubových vřeten nebo nepravidelných tvarů.

Klíčové vlastnosti tohoto zařízení:

  • Montážní možnosti: Zařízení lze snadno namontovat v horizontální nebo vertikální poloze podle potřeby.
  • Pohon: Pohon je zajištěn silným krokovým motorem s proudem 2.0A přes ozubené řemeny a nastavitelný šnekový převod. Vysoký přenosový poměr (40:1) poskytuje obrovský točivý moment pro efektivní obrábění.
  • Hlavní vřeteno: Hlavní vřeteno je vybaveno 14mm vrtáním a přírubou pro přizpůsobení čelních desek a všech soustružnických sklíčidel ze soustruhu PD 400. Nejmenší přírůstek je 0,003 stupně.
  • Referenční polohy: Dělící zařízení UT 400/CNC rozpoznává referenční polohy pomocí světelné překážky, což zajišťuje přesné a spolehlivé umístění obrobků.

Sklíčidlo a obrobky na obrázku nejsou součástí balení a jsou zobrazeny pouze pro ilustrační účely. Toto zařízení je ideální pro uživatele, kteří potřebují rozšířit možnosti svých CNC přístrojů pro práci s trojrozměrnými obrobky.