Vertikální olejový kompresor Geko 50L

Vertikální olejový kompresor je vynikající volbou pro lidi, kteří hledají spolehlivé a účinné zařízení na kompresi vzduchu. Díky vertikální struktuře zabírá málo místa a snadno se používá. Vertikální olejový kompresor se vyznačuje vysokou kvalitou a životností. Jde o moderní a praktické zařízení, které splní vaše očekávání a zajistí pohodlnou práci.

Charakteristika produktu:

  • Napájecí napětí: 230V - to znamená, že kompresor lze připojit do běžné elektrické zásuvky.
  • Výkon motoru: 2,5 HP - to znamená, že kompresor má vysoce výkonný motor, který zajišťuje vysokou účinnost komprese vzduchu. 
  • Otáčky: 2800/min - to znamená, že kompresor pracuje na vysoké otáčky, což umožňuje rychlé naplnění nádrže vzduchem. 
  • Pracovní tlak: 8BAR - to znamená, že kompresor může dosáhnout vysokého tlaku vzduchu, který je potřebný k pohonu různého pneumatického nářadí. 
  • Objem nádrže: 50L - to znamená, že kompresor má velkou vzduchovou nádrž, která zajišťuje dlouhou dobu provozu bez nutnosti restartovat motor. 

Použití produktu:

Vertikální olejový kompresor je zařízení, které se používá ke stlačování vzduchu pod tlakem a pohonu různých pneumatických nástrojů a strojů. Vertikální olejový kompresor je zvláště užitečný v dílnách, lakovnách, opravnách pneumatik a na stavbách, kde je vyžadován vysoký výkon, účinnost a kapacita nádrže.