Baterie CRAMER 82V 430X 82V 6Ah

Naše nová baterie 82V430X6 Ah nabízí velmi vysoký výkon pro široké využití, ideální pro všechny. Profesionální práce, pro které potřebujete maximální energii. Díky nové technologii článků má nová baterie kompaktní a v poměru ke svému výkonu velmi lehkou konstrukci. Nová baterie navíc umožňuje optimální výkon i při extrémních teplotách.  

Cramer 82V430X je baterie s novou technologií 82V 6 Ah lithium-iontová baterie. Je vybavena pokročilou technologií článků a integrovaným LED indikátorem napájení s displejem zobrazující stav nabití v %. Kompatibilní se systémem Cramer Fleet Management přes Bluetooth, který jasně ukazuje úroveň výkonu a kdy je vyžadováno nabíjení.

Baterie je kompatibilní s veškerým 82V nářadím Cramer pro naprostou flexibilitu a je vybavena připojením Bluetooth s aplikací Cramer Connect pro zobrazení stavu nabití a dalších užitečných informací. Baterie s kapacitou 6 Ah nabízí výkon 430 watthodin, což je ideální pro menší práce na zahradě. Díky pokročilé ploché lithium-iontové technologii nabízí baterie rychlé nabíjení, optimální výkon a dlouhou dobu chodu, stejně jako výhodu nedochází k samovybíjení.

Nejste si jisti, co znamená Ah? Ah je zkratka pro Amp hodiny, čím vyšší je Amp hodina, tím déle bude baterie napájet produkt.

Cramer výkonná baterie je vyměnitelná v kterémkoli z 82V rozsahu od křovinořezů, nůžek na živý plot, foukačů, půdních vrtáků, sněžných fréz, motorových pil a dokonce i motorových rozbrušovacích pil a zejména zahradních traktorů.

Technická specifikace:

  • Napětí: 82V
  • Jmenovitá kapacita: 6 Ah
  • Kapacita: 430 Wh
  • Maximální výkon: 4,5 kW
  • Rozhraní Bluetooth: Ano
  • Hmotnost: 2,7 kg
  • Doba nabíjení 100 % (82C1G):   95 minut
  • Doba nabíjení 100 % (82C2): 72 minut

Cramer connect

Poháněno inteligencí. Baterie Cramer 82V kombinují nejnovější technologie s inteligentním provozem. 82V baterie jsou vybaveny plným spojením pomocí rozhraní Bluetooth s aplikací Cramer Connect pro úplnou kontrolu z vašeho smartphonu.

+ Příjem informací softwaru                      + Zobrazení, nastavení a stav produktu

+ Změna názvu baterie                               + Zobrazení teploty baterie

+ Zámek baterie                                           + Sledování