Jump-Start Einhell – Powerbanka CE-JS 18/1

Jump-Start Einhell – Powerbanka CE-JS 18/1 je kompaktní, šikovná powerbanka s rychlým startem, kterou je skvělé mít v autě i na cestách. S jedinou jednotkou můžete nastartovat auto, když je baterie vybitá, a také můžete rychle a snadno nabíjet mobilní telefony, notebooky, fotoaparáty atd.

Vysokokapacitní 3 x 6000 mAh (výpočtově) lithium-polymerová baterie poskytuje všechny energie, kterou potřebujete. Stav nabití se zobrazuje na LED displeji. Velmi užitečné může být také LED pracovní světlo na malé elektrárně se stálým svícením, stroboskopickým světlem a SOS signálem pro různé nouzové situace.

Powerbanka má výstup 5V / 2A USB, výstup pro rychlé nabíjení, výstup 12V / 10A (pro kompresory/inflátory v autě) a výstup 19V / 3,5A (pro notebooky a laptopy), které poskytují přenosný zdroj energie pro rychlé nabíjení a napájení široké škály zařízení.

Startovací kabely s plně izolovanými svorkami a ochranou proti přetížení pro připojení k Power Bank, kabel USB adaptéru, kabel adaptéru s 9 různými adaptéry pro notebooky (vhodné např. pro Dell, HP, IBM, Lenovo, Toshiba, Sony, Samsung, Acer, Asus, Fujitsu, NEC, atd.), 230V nabíjecí adaptér je součástí balení spolu s praktickým ochranným pouzdrem pro uložení power banky a příslušenství.