MIMAL Kleště na velkoformátovou dlažbu

Kleště na velkoformátovou dlažbu MIMAL Maxima 140kg jsou ideálním nástrojem pro manipulaci s těžkou velkoformátovou dlažbou. S nosností 140 kg jsou tyto kleště schopné zvládnout velké a těžké dlažební kameny.

Tyto kleště jsou navrženy tak, aby umožňovaly manipulaci s různými rozměry dlažebních kamenů. Můžete je použít pro velkoformátovou dlažbu o rozměrech například (800x800x80) a dalších s rozsahem od 600 do 1000 mm. Tímto zajišťují všestrannost a flexibilitu při práci s různými typy velkých dlažebních kamenů.

Kleště jsou vybaveny speciálními úchyty, které chrání dlažbu před poškozením během manipulace. To je důležité pro zachování kvality a estetického vzhledu dlažby.

Pro pohodlnou přepravu a skladování jsou kleště vybaveny odnímatelnými držadly. To umožňuje snadné a efektivní uskladnění kleští a šetří místo ve vašem pracovním prostoru.

Další výhodou kleští je transportní oko umístěné ve střední části zařízení. To umožňuje jednoduchou instalaci kleští na většinu strojů s zvedací funkcí, což zajišťuje bezpečnou a snadnou manipulaci s velkoformátovou dlažbou.

S regulací rozevření v rozmezí 600/750/800/1000 mm a hmotností 10 kg jsou tyto kleště praktickým a spolehlivým nástrojem pro profesionální pracovníky i pro domácí uživatele, kteří se zabývají pokládkou velkých dlažebních kamenů.

Technické Parametry:

Regulace rozevření: 600/750/800/1000 [mm]
Nosnost: 140kg
Hmotnost: 10kg