Pásový přepravník ACTIVE 1400 DMP HONDA - power track

Pásové přepravníky ACTIVE jsou ideální volbou pro manipulaci s těžkým materiálem na obtížně dostupných místech. S jejich pomocí můžete snadno převážet náklady na staveništích, při rekonstrukcích budov nebo při zakládání zahrad. Tyto přepravníky jsou vybaveny odolnými pásy, které rovnoměrně rozkládají hmotnost a minimalizují poškození terénu.

Důmyslné konstrukční prvky, jako je sklápěcí korba a nastavení pro různé druhy nákladů, zajišťují snadnou manipulaci s materiálem. Pásové přepravníky ACTIVE jsou poháněny spolehlivými japonskými motory Honda GX 160, které poskytují dostatečný výkon. S mechanickou převodovkou a různými rychlostmi vpřed a vzad můžete přizpůsobit rychlost a ovladatelnost přepravníku podle potřeby.

Tyto přepravníky mají maximální nosnost 400 kg a jsou schopny zvládnout sklon až 25° bez zatížení a 15° při plném zatížení. Vyklápění nákladu je snadné díky mechanickému mechanismu. Celková hmotnost přepravníku je 175 kg, což zajišťuje stabilitu a spolehlivost během manipulace.

Pásové přepravníky ACTIVE s motorem Honda GX 160 přinášejí spolehlivost, výkon a efektivitu při manipulaci s těžkými náklady na náročném terénu. Jsou ideální volbou pro profesionály z různých odvětví, kteří potřebují bezpečně a efektivně převážet materiál na místech s omezeným přístupem.

Technické parametry:

Motor: Honda GX 160, 4-takt, Japan
Výkon: 163 ccm OHV, 4,8 HP/ 3,6 kW
Převodovka: mechanická
Rychlosti: 2 vpřed (1,9-3,9 km/hod), 1 vzad (1,8 km/hod)
Maximální nosnost: 400 kg
Maximální sklon bez zatížení: 25°
Maximální sklon při plném zatížení: 15°
Vyklápění: mechanické
Hmotnost: 175 kg
Záruka: 4 roky
Made in ITALY