Pásový přepravník ACTIVE 1400 EXT HONDA - power track

Pásové přepravníky ACTIVE jsou vyvinuty pro manipulaci s materiálem na obtížně přístupných místech v oblasti staveb, stavebních provozů, zemědělství, zahradnictví a dalších obdobných prostředí. Minidumpery jsou ideální pro bezpečnou manipulaci a přepravu těžkých nákladů na místech s omezeným přístupem nebo obtížnými podmínkami.

Často se využívají na staveništích, při rekonstrukcích budov a při zakládání zahrad, protože pásy rozloží hmotnost stroje s nákladem rovnoměrně, což minimalizuje poškození terénu a nezanechává rýhy. S pásovými přepravníky ACTIVE můžete bezpečně přepravovat těžké náklady kamkoliv, a to díky jejich inovativním konstrukčním prvkům, jako je sklápěcí korba a možnost nastavení pro přepravu rozměrných nebo sypkých nákladů. Pásy jsou odolné a poskytují vynikající trakci, zatímco moderní a spolehlivé japonské motory Honda zajišťují spolehlivý výkon.

Minidumper ACTIVE je vybaven motorem Honda GX 160, 4-taktním motorem s objemem 163 ccm OHV, který poskytuje výkon 4,8 HP/3,6 kW. Má mechanickou převodovku s dvěma rychlostmi vpřed (1,9-3,9 km/hod) a jednou rychlostí vzad (1,8 km/hod). Maximální nosnost minidumperu je 400 kg, ať už při plném zatížení nebo při sklonu terénu. Minidumper je vybaven mechanickým vyklápěním, což usnadňuje manipulaci s nákladem. Celková hmotnost stroje je 175 kg.

Pásový přepravník ACTIVE s japonským motorem Honda a robustní konstrukcí je spolehlivým pomocníkem při manipulaci s těžkými náklady na náročných místech. S jeho výkonným motorem, odolnými pásy a praktickými funkcemi je přeprava materiálu snadná a bezpečná.

Technické parametry:

Motor: Honda GX 160, 4-takt, Japan
Výkon: 163 ccm OHV, 4,8 HP/ 3,6 kW
Převodovka: mechanická
Rychlosti: 2 vpřed (1,9-3,9 km/hod), 1 vzad (1,8 km/hod)
Maximální nosnost: 400 kg
Maximální sklon bez zatížení: 25°
Maximální sklon při plném zatížení: 15°
Vyklápění: mechanické
Hmotnost: 175 kg
Záruka: 4 roky
Made in ITALY